tisdag 22 maj 2012

FRÅGESTUND MINA KÄRA.

Vi kör en frågestund! Idag är min lediga dag så ska försöka hinna med lite allt i allo och njuta av det helt underbara vädret. Fråga precis allt ni känner för, recept/kost/hälsa, allmänna frågor om min vardag, tips., ah you name it. Skulle vara så kul att ha en kväll av härlig läsning. HA EN SUPER DAG. kramkram.

5 kommentarer:

  1. Har dålig koll på hur afro/powerdance fungerar, är nyfiken på att prova på detta. Samtidigt är det bra träning som jag är ute efter, är detta något du tycker man bör prova på? Hade varit tacksam om du berättar om upplägget på en sådan träning

    SvaraRadera
  2. Kan du inte skriva lite om överträning. Hur fungerar det? Hur mycket måste man träna för att bli övertränad? Uteblir resultaten om man tränar för mycket?

    SvaraRadera
  3. hej! ingen fråga, ,men kan du inte snälla byta typsnitt? så jobbigt att läsa hehe. gillar verkligen din blogg annars och forsätt med tränings och inspo inlägg :)

    SvaraRadera
  4. Kanske en knasig fråga, hehe! Men dom råg knäckebröden som du käkar ser jäkligt goda ut. Vad kan man hitta dom o vad heter dom? bra blogg!

    SvaraRadera
  5. Hej! Tycker du har en mkt bra blogg, men undrar om det verkligen är så bra att träna så mycket extra (Ex, massa PW och andra pass) när du redan tränar så mycket fotboll. Laget tränar väl den dos ni bör träna, men du tränar ju nästan dubbelt? Känns som man bara blir segare av massa PW eller?

    SvaraRadera