Hej igen people! Otrolig helg. Gott om underbara stunder med fantastiska vänner. Hoppas ni haft en grym helg. I helgens schema har det även funnits luckor för träning. Så idag blev den fjärde excentriska träningen gjord. 90 % av maxstyrka. Wohoo träningsvärk väntar ännu en gång.
SundaySundaySunday. Med en sprudlande fantasi så tar jag mig an en ny variant av pizza inför kvällen mysmiddag. Öppnade kylen och såg att jag inte hade någon jäst, så då var det bara till att tänka LCHF. Något jag ville dela med mig av. En grymt god och en nyttigare variant utan jäst och mjöl.
För 3-4 personer.
150 g Philadelphiaost.
3 Ägg
2 dl Grädde (helst vispgrädde för att få en fylligare smak i degen).
1 dl smakrik ost. Exempelvis parmesan-/västerbottensost.
Italiensk salladskrydda efter egen smaksak
5 dl Riven ost. (Kan vara samma som osten ovan i receptet).
Vad du vill ha på pizzan bestämmer du helst själv. Då blir den absolut godast. Jag använde mig av tomatsås gjord på BBQ sås blandat med röd pesto, ruccola sallad, bacon, grön paprika, purijolök och mosarellaost.
Ta en långpanna med höga kanter och klä den med bakplåtspapper(för att få en bra form). Vispa ihop philadelphiaosten och äggen till en jämn smet. Tillsätt sedan grädden och den smakrika osten och vispa ordentligt. Blanda sedan i resten av den rivna osten. Häll ut smeten på långpannan och bred ut den till ett jämn lager. Krydda efter behag med italienska salladskryddan över smeten. Grädda i 175 grader i ca. 25- 30 minuter tills den får en fin gyllene brun färg på ytan. (För att spara tid så diskar du undan allt du använder och förbereder det du vill ha på pizzan under tiden som degen gräddas i ugnen). Då botten är färdig så lägger du på tomatsåsen och det övriga tilläggen som du tycker om. Sedan gräddar du pizzan en sista gång i 5 minuter på 200 grader. Och sedan är det klart för servering. Passar alla tillfällen. Vardag, mys, tilltugg, fest! En go smak och härlig mättnadskänsla utan att känna sig proppmätt. Tips! Kram Kram!
SundaySundaySunday. Med en sprudlande fantasi så tar jag mig an en ny variant av pizza inför kvällen mysmiddag. Öppnade kylen och såg att jag inte hade någon jäst, så då var det bara till att tänka LCHF. Något jag ville dela med mig av. En grymt god och en nyttigare variant utan jäst och mjöl.
För 3-4 personer.
150 g Philadelphiaost.
3 Ägg
2 dl Grädde (helst vispgrädde för att få en fylligare smak i degen).
1 dl smakrik ost. Exempelvis parmesan-/västerbottensost.
Italiensk salladskrydda efter egen smaksak
5 dl Riven ost. (Kan vara samma som osten ovan i receptet).
Vad du vill ha på pizzan bestämmer du helst själv. Då blir den absolut godast. Jag använde mig av tomatsås gjord på BBQ sås blandat med röd pesto, ruccola sallad, bacon, grön paprika, purijolök och mosarellaost.
Ta en långpanna med höga kanter och klä den med bakplåtspapper(för att få en bra form). Vispa ihop philadelphiaosten och äggen till en jämn smet. Tillsätt sedan grädden och den smakrika osten och vispa ordentligt. Blanda sedan i resten av den rivna osten. Häll ut smeten på långpannan och bred ut den till ett jämn lager. Krydda efter behag med italienska salladskryddan över smeten. Grädda i 175 grader i ca. 25- 30 minuter tills den får en fin gyllene brun färg på ytan. (För att spara tid så diskar du undan allt du använder och förbereder det du vill ha på pizzan under tiden som degen gräddas i ugnen). Då botten är färdig så lägger du på tomatsåsen och det övriga tilläggen som du tycker om. Sedan gräddar du pizzan en sista gång i 5 minuter på 200 grader. Och sedan är det klart för servering. Passar alla tillfällen. Vardag, mys, tilltugg, fest! En go smak och härlig mättnadskänsla utan att känna sig proppmätt. Tips! Kram Kram!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar